Hoe activeer ik mijn kaart?

Uw kaart moet geactiveerd zijn om ze te kunnen gebruiken.

Wanneer u uw kaart krijgt (via de post of via uw werkgever), dan kunt u gemakkelijk nakijken of u ze nog moet activeren en of uw werkgever ze al geactiveerd heeft. Daarvoor meldt u zich aan op uw persoonlijke webruimte, via www.MyEdenred.be.

Ga op www.MyEdenred.be naar het menu « Mijn kaart & mijn rekening beheren » en klik, indien nodig, op « Mijn kaart activeren ».

In het schermpje dat verschijnt vult u dan uw kaart- en rijksregisternummer in. Vervolgens klikt u op « Bevestigen ».

De status van uw kaart is nu « Geactiveerd ».

Mocht u problemen ondervinden bij het activeren van uw kaart, dan kunt u altijd aan uw werkgever vragen om uw kaart te activeren via zijn klantenruimte.

TIP

Activeer uw kaart enkel en alleen indien u ze fysiek in handen heeft!