Hoe betaal ik met Ticket Restaurant bij Uber Eats?

De eerste stap bestaat erin je MyEdenred-account toe te voegen aan je betaalmiddelen in de Uber Eats-app, net zoals je een betaalkaart zou toevoegen. Er moet steeds een betaalkaart (Visa, MasterCard...) gelinkt zijn aan je profiel, er moet steeds een betaalkaart (Visa, MasterCard...) gelinkt zijn aan je profiel, omdat de leveringskosten van uw creditcard worden afgeschreven, aangezien deze niet als voedselkosten worden beschouwd.

• Je opent het UberEats-menu met het profiel-icoon
  • Klikt op het menu “betaling”.
  1. Link je MyEdenred-account met het e-mailadres van je MyEdenred-account en je wachtwoord.
  2. Vervolgens moet je de 4 laatste cijfers van het PAN-nummer op de keerzijde van je kaart opgeven.

3. Ten slotte bevestig je dat je UberEats het recht geeft om de betalingen van je bestelling via je Ticket Restaurant-rekening te regelen.