Hoe betaal ik met Ticket Restaurant bij Uber Eats?

De eerste stap bestaat erin je MyEdenred-account toe te voegen aan je betaalmiddelen bij Uber Eats, net zoals je een betaalkaart zou toevoegen (het blijft verplicht een betaalkaart te linken aan je profiel!).

• Je opent het UberEats-menu met het profiel-icoon
  • Klikt op het menu “betaling”.
  1. Link je MyEdenred-account met het e-mailadres van je MyEdenred-account en je wachtwoord.
  2. Vervolgens moet je de 4 laatste cijfer van het PAN-nummer op de keerzijde van je kaart opgeven.
  3. De laatste stap is bevestigen dat je UberEats het recht geeft om de betalingen van je bestelling via je Ticket Restaurant-rekening te regelen.