Ik wilde mijn aankoop met een andere cheque betalen, maar uiteindelijk werden mijn consumptiecheques gebruikt.

Edenred heeft een handige oplossing ontwikkeld, zodat alle handelaars nu ook gemakkelijk de Consumptiecheque Edenred in hun zaak kunnen aanvaarden.

Indien een betaalterminal niet toelaat om de cheque te kiezen, wordt het bedrag afgehouden van de cheque die als eerste verloopt. Die cheque wordt dan automatisch gebruikt om je aankoop te betalen. Op die manier is er minder risico dat je cheques ongebruikt verlopen en hoef je je geen zorgen te maken over de verschillende geldigheidsdatums.

Voorbeeld

Op je Edenred-kaart staat voor 500 euro aan Consumptiecheque Edenred (geldig tot en met 31.12.2022) en voor 250 euro aan Ticket EcoCheque (geldig tot en met 30.06.2023). In een tweedehandszaak betaal je de rekening met je Edenred-kaart. Op de terminal van de handelaar kun je niet kiezen met welke cheque je wilt betalen. Omdat je ecocheques langer geldig zijn dan je consumptiecheques, wordt het bedrag automatisch afgehouden van je Consumptiecheque Edenred.

Goed om te weten

Waarom de Consumptiecheque Edenred zo speciaal is? Je kunt er alle aankopen mee betalen die je ook met andere Edenred-oplossingen kunt betalen:

  • Voedingsaankopen – zoals met Ticket Restaurant

  • Ecologische aankopen – zoals met Ticket EcoCheque

  • Plezieraankopen (mode, cosmetica, games, hifi, reizen enz.) – zoals met Ticket Compliments

  • Aankopen zoals toegangstickets, sportabonnementen, boeken enz. – zoals met Ticket Sport & Culture

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 18
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.