Wat moet ik doen als mijn app niet meer werkt?

1. Controleer eerst of je de recentste versie van de Ekivita-app geïnstalleerd hebt. Ga daarvoor naar de App Store of Google Play om na te gaan of er geen nieuwe update voor de app beschikbaar is;
  2. Werkt dat niet? Verwijder de app, installeer hem opnieuw en start je smartphone weer op;
  3. Controleer ten slotte of je smartphone volledig geüpdatet is.

Als je al die stappen doorlopen hebt en de app nog steeds niet werkt, neem dan via dit formulier contact op met onze klantendienst. Voeg indien mogelijk een screenshot van het probleem toe als bijlage.