Hoe gebruik ik mijn Ekivita Edenred-cadeaubon?

1. Voeg de vouchers van je keuze toe aan je mandje en volg de stappen in je mandje.
  2. kies op de betaalpagina voor het betaalmiddel 'cadeaubon'.
  3. Rond je aankoop af door op 'volgende' te klikken.
  4. Als het bedrag op de cadeaubon niet volstaat om je bestelling te betalen, krijg je de vraag om het resterende bedrag met een ander betaalmiddel te vereffenen.

Goed om te weten: het nummer van je bon en de activatiecode staan in de mail met het onderwerp 'Je cadeaubon van Ekivita Edenred', verstuurd via het e-mailadres noreply-ekivita@be.edenred.info.