Hoe activeer ik mijn Ekivita Edenred-account?

Ik beschik over een e-mail met een activatielink
    1. Zoek naar een e-mail verzonden door noreply-ekivita@be.edenred.info;
    2. Klik op de link om de activatie van jouw account te bevestigen
    3. Kies een gebruikersnaam en wachtwoord
Vraag een nieuwe activatielink hier aan
Ik heb een activatiecode identificatiecode

Volg deze stappen om je account te activeren:

1. Ga naar je voordelenplatform.
  2. Voer je activatiecode in. Die kun je op verschillende manieren hebben gekregen:
  3. Voer je identificatiecode in: deze unieke code heb je gekregen door de organisatie die je toegang gaf tot het voordelenplatform.
  4. Kies een gebruikersnaam en wachtwoord.

Toch niets gevonden in je mailbox en tussen je brievenpost? Neem dan contact op met onze klantendienst via dit formulier