Waarom een voucher kopen?

Met alle aanbiedingen op het voordelenplatform kun je geld besparen. Door het platform te gebruiken voor al je dagelijkse aankopen, kun je tot wel € 1500 per jaar besparen! Je vindt het bespaarde bedrag snel terug in de Ekivita Edenred-app. Klik gewoon op het menu rechts onderaan.

Tip

Onze vouchers zijn vaak te combineren met de aanbiedingen van de aangesloten handelszaken. Er liggen dus nóg mooiere kortingen op je te wachten!

Download de mobiele app door de QR-code te scannen: