Hoe gebruik ik mijn vouchers?

Heb je een aankoopbon gekocht? Geweldig! Je moet hem nu gewoon nog gebruiken.

In de omschrijving van elke aanbieding staat duidelijk:

• of de vouchers online en/of in de winkel geldig zijn;
  • of de vouchers alleen in België en/of het buitenland geldig zijn.
Online betalen
  1. Zodra je aankoop is voltooid, zit je voucher in je besteloverzicht op je voordelenplatform. Gebruik je de app? Ga dan naar je 'portemonnee'. Je vindt je voucher ook in de bevestigingsmail die werd verstuurd via support-ekivita-be@be.edenred.info.
  2. Geef op de betaalpagina de code op je voucher in.
  3. Het bedrag van de voucher wordt dan automatisch van het totaalbedrag afgehouden.
In winkel betalen
  1. Zodra je aankoop is voltooid, zit je voucher in je besteloverzicht op je voordelenplatform. Gebruik je de app? Ga dan naar je 'portemonnee'. Je vindt je voucher ook in de bevestigingsmail die werd verstuurd via support-ekivita-be@be.edenred.info.
  2. Toon gewoon de barcode aan de kassa.
  3. Het bedrag van de voucher wordt dan automatisch van het totaalbedrag afgehouden.