Hoe koop ik een voucher?

Volg hiervoor gewoon deze stappen:

1. Zoek de aanbieding die je interessant vindt.
  2. Kies het gewenste aantal aankoopbonnen. Klik op 'Kopen' om ze aan je winkelmandje toe te voegen of op 'Snelle aankoop' om direct te betalen.
  3. Voer je persoonlijke gegevens in.
  4. Kies je betaalmethode.
  5. Je vindt je aankoopbon(nen) bij je besteloverzicht in het voordelenplatform en in de bevestigingsmail die werd verstuurd via noreply-ekivita@be.edenred.info.

Ziezo, je voucher is klaar voor gebruik!

Tip

geef in de zoekbalk het trefwoord “voucher” in om meteen al onze aanbiedingen van dit type te zien.