Waar kan ik mijn Consumptiecheque uitgeven?

De Consumptiecheque dient om de zwaarst getroffen sectoren te hulp te schieten om zo de Belgische economie te helpen heropstarten.

U kunt de cheque dus enkel gebruiken in de volgende sectoren :

Horeca
Hotels, restaurants, brasseries, tavernes, cafés...
De kleinhandelaars
Het gaat over alle kleine handelszaken die hun deuren tijdens de gezondheidscrisis minstens 1 maand lang moesten sluiten.
Cultuur
Enkel toegestane of erkende culturele, gesubsidieerde, organisaties.
Sport
Enkel sportieve verenigingen die aangesloten zijn bij een regionale of federale federatie.

Alle Horeca-, sport- of culturele instellingen en ook kleine handelzaken kunnen de Consumptiecheque aanvaarden, zelfs als ze nog niet zijn aangesloten bij het Edenred-netwerk. Als uw jouw handelaar nog niet op de hoogte is, aarzel dan niet om met hem/haar over dit initiatief te praten.