Waar kan ik mijn Consumptiecheque uitgeven?

Je kunt de Consumptiecheque Edenred op papier of elektronisch via de Edenred-kaart gebruiken in de volgende sectoren:

• Horeca
  • Kleinhandelszaken die goederen aanbieden in de fysieke aanwezigheid van de consument, met inbegrip van hersteldiensten
  • Bioscopen en culturele instellingen die door de bevoegde overheid zijn erkend, goedgekeurd of gesubsidieerd
  • Zwembaden, fitnesscentra, bowlingzalen en sportverenigingen waarvoor een door de gemeenschappen erkende, goedgekeurde of gesubsidieerde federatie bestaat of die behoren tot één van de nationale federaties
  • Wellnesscentra: massagesalons, sauna's, zonnebankcentra, hammams ...
  • Kapsalons en schoonheidssalons, nagelsalons, niet-medische pedicures, tatoeage- en piercingsalons ...
  • Rijscholen

Via onze zoekmachine vind je makkelijk handelszaken waar je je cheques kunt gebruiken. Cheques die in 2020 en 2021 zijn uitgegeven, zijn zowel afgestemd op hun handelsnetwerk als op hun geldigheidsdatum. De papieren cheques kunnen worden gebruikt in alle handelszaken die in aanmerking komen. De handelaar hoeft alleen maar de cheques naar ons terug te sturen. Daarna worden ze terugbetaald.