Hoe kan ik mijn Consumptiecheque gebruiken?

De consumptiecheques moeten worden gebruikt in de HoReCa (Hotels, Restaurants en Cafés), kleine handelszaken die tijdens de crisis 1 maand lang hun deuren moesten sluiten en voor sportieve en culturele activiteiten.

Wanneer u afrekent of iets aankoopt, kunt u betalen met deze cheque.

Zelfs wanneer de horeca-, sport of cultuurzaak nog geen deel uitmaakt van het Edenrednetwerk, kunt u de Consumptiecheque altijd gebruiken. Als uw handelaar nog niet op de hoogte is van deze werking, aarzel dan zeker niet om over dit initiatief te praten!

De Consumptiecheque is niet omwisselbaar of terugbetaalbaar. De handelaar mag er geen geld op teruggeven.