Verlenging van de geldigheid van de Tickets

Zoals je ongetwijfeld al in het nieuws gehoord hebt, zal de geldigheidsperiode van je cheques met 6 maanden verlengd worden!

Vervielen je cheques tussen 1 maart en 15 april 2020? Dan krijg je rond 10 juni een melding dat het vervallen bedrag opnieuw is opgeladen en beschikbaar is op je Edenred-kaart. Die oplading zal dan 6 maanden geldig zijn.

Zijn je cheques vervallen sinds 16 april of vervallen ze tussen nu en 30 juni? Dan kun je ze vanaf 3 juni opnieuw gebruiken. De vervaldatum werd met 6 maanden verlengd.