Ik ben mijn login of wachtwoord vergeten

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten
Merits&Benefits-platform
Je login is het e-mailadres dat je bij je regsitratie hebt opgegeven. Ook al heb je geen toegang meer tot dit e-mailadres, dan kan je het toch nog steeds gebruiken om je aan te melden op je voordelenplatform. Eens je bent aangemeld, kan je je e-mailadres/gebruikersnaam wijzigen in "Mijn profiel beheren".
Ekivita-platform
Je vindt je gebruikersnaam terug op je Ekivita-lidkaart. Ook je personeelsdienst zal je kunnen helpen, want zij hebben waarschijnlijk bepaald hoe de gebruikersnamen binnen jouw bedrijf aangemaakt moeten worden

Indien je nadien nog problemen ondervindt, kan je dit formulier invullen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Merits&Benefits-platform
Je kan hier een nieuw wachtwoord aanvragen met het e-mailadres waarmee je bent geregistreerd (je login). Je ontvangt een mailtje met een nieuw wachtwoord. Nadien kan je in je profiel je wachtwoord wijzigen naar een zelfgekozen wachtwoord.
Ekivita-platform
Je kan hier een nieuw wachtwoord aanvragen met het e-mailadres waarmee je bent geregistreerd (niet per se je loginnaam). Je ontvangt een mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Ik heb geen toegang meer tot het e-mailadres dat mijn login is.
Ook al heb je geen toegang meer tot dit e-mailadres, dan kan je het toch nog steeds gebruiken om je aan te melden op je voordelenplatform (www.mijnbedrijfskorting.be ; www.ekivita.eu,  ). Eens je bent aangemeld, kan je je e-mailadres/gebruikersnaam wijzigen in "Mijn profiel beheren".