Hoe log ik in op mijn voordelenplatform?

Ben je een nieuwe gebruiker?

Gebruik dan de logingegevens die je hebt gekregen in je mail of brief. Nadien dien je je profiel in te vullen. Gelieve dit goed na te kijken en helemaal in te vullen, anders zal de registratie niet lukken. Vervolgens krijg je met je e-mailadres en het paswoord (dat je kan aanpassen) toegang tot de website.

Heb je geen brief ontvangen?
Neem dan even contact op met je personeelsverantwoordelijke. Om veiligheidsredenen kunnen wij enkel nieuwe gebruikers toevoegen die via de personeelsverantwoordelijke zijn doorgegeven.
Heb je reeds gebruik gemaakt van het platform?
Dan moet je je inloggen met het e-mailadres en het wachtwoord dat je bij je registratie hebt ingegeven. Als je dat wachtwoord vergeten bent, dan kan je op 'wachtwoord vergeten' klikken op de inlogpagina.