Waar moet ik rekening mee houden bij het afdrukken van een kortingsbon?

Om ervoor te zorgen dat een scanner de streepjescode correct kan lezen, moet je je kortingsbon op wit papier afdrukken.

Zorg ervoor dat de streepjescode volledig is afgedrukt en leesbaar is. Klachten over weigeringen aan de kassa door een slechte drukkwaliteit, zijn niet-ontvankelijk.

Ook de bon vergroten of verkleinen kan de leesbaarheid van de streepjescode verstoren.

Enkel originele bonnen zullen worden aanvaard: het is verboden de bon te kopiëren, aan te passen of te vervalsen.