Wat als ik te laat ben om mijn bestelling op te halen?

Geen zorgen, uw bestelling blijft koel of warm. Als u een warme schotel heeft besteld, raden we u aan de handelaar te bellen om te waarschuwen voor vertraging, zodat uw schotel warm wordt gehouden. Let wel op steeds de openingstijden van de handelaar te respecteren. Deze staan aangegeven op de detailpagina. Als u echter aankomt wanneer de handelaar gesloten is, is het niet mogelijk om uw bestelling de volgende dag op te halen en wordt u niet terugbetaald.