Hoe werkt MyOrder

Bestellen op MyOrder is zeer eenvoudig en snel.

1. Selecteer een handel dat u bevalt en die zich in de buurt bevindt
  2. Zoek het gewenste gerecht (aarzel niet om categoriefilters te gebruiken om u te helpen bij de zoektocht)
  3. Ga verder naar veilig online betalen
  4. Volg de vooruitgang van uw bestelling terwijl de handelaar start met de voorbereiding van uw maaltijd
  5. Eens uw maaltijd klaar is, hoeft u niet meer in de wachtrij te staan bij de handelaar, u kan rechtstreeks uw bestelling ophalen. Vergeet uw ophalcode niet mee te nemen.
  6. Indien de handelaar leveringen doet, volstaat het om uw bestelling online te plaatsen door het gewenste tijdstip en de leveringsplaats aan te geven.
  7. Nu genieten maar!