Wat is MyOrder?

MyOrder is een bestelplatform voor afhaal- of leveringsmenu's. Met een paar klikken kunt u bijvoorbeeld een bestelling plaatsen voor uw lunch.

U kunt de dienst gebruiken via uw persoonlijke MyEdenred-webruimte of via Facebook.

Afhankelijk van de gerefereede handelszaken, kunt u uw bestelling ophalen in de handelszaak en zo de wachtrij vermijden.

In beide gevallen betekent het een bestelgemak en een aanzienlijke tijdwinst, vooral tijdens de lunchpauze waar de tijd beperkt is.