Waarvoor kan ik Edenred-producten gebruiken?

Ticket Restaurant

Deze elektronische cheques kunnen enkel uitgegeven worden in de voedingssector.

Ticket EcoCheque

Deze cheques kunt u zowel in elektronische als papieren versie uitgeven. Ze zijn bedoeld voor de aankoop van ecologische producten en diensten, voor het promoten van de duurzame mobiliteit en voor het ondersteunen van recyclage en afvalpreventie.

Dit gaat van apparaten met een ecolabel, over milieuvriendelijke producten en ecotoerisme tot de herstellingskost van kledij en apparaten.

De Nationale Arbeidsraad brengt op regelmatige basis een herziene lijst uit die opsomt welke producten en diensten er aangekocht mogen worden met de Ticket EcoCheque. De recentste versie vindt u op https://ticketecocheque.be/.

Ticket Compliments

Deze cheques kunt u zowel in elektronische als papieren versie uitgeven. Ze kunnen gebruikt worden voor de aankoop van kledij, modeaccessoires, speelgoed, hifi, reizen, boeken, decoratie, evenementtickets,...

Ticket Sport & Culture

Deze cheques kunt u zowel in elektronische als papieren versie uitgeven. Met deze cheques betaalt u sportabonnementen, dekt u de verhuur van sportvelden en koopt u tickets voor culturele evenementen zoals tentoonstellingen, theatervoorstellingen en festivals.

TIP

U kunt via de zoekmachine op zoek gaan naar handelaars die Edenred producten aanvaarden.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 7 van 16
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.