Ik ben mijn Mobility-pincode vergeten

Ga naar uw persoonlijke webruimte op https://mobility.edenred.be

1. Selecteer "Home" in het menu.
  2. Klik op de knop "PIN Vergeten"
  3. U belandt op een pagina waar u uw identiteit moet bevestigen om uw pincode op te vragen.
  4. Uw gebruikersnaam wordt automatisch ingevoerd, voer uw wachtwoord in en klik op de knop "OK".
  5. Voer de CVC2-code van uw kaart in en klik op de knop "OK"De CVC2 is beschikbaar op de achterkant van uw kaart.
  6. Uw pincode verschijnt gedurende een beperkte tijd zodat u deze kunt onthouden.