Hoe zich registreren op het Mobility-platform?

Om u te registreren op het platform, dient u toegang te krijgen via de klantendienst / accountmanager waarmee u in contact staat. Zodra u toegang hebt, ontvangt u een registratie e-mail.

1. Klik  op de link in de registratie e-mail, u wordt omgeleid naar de registratiepagina.
    2. Voer uw wachtwoord in en bevestig, klik vervolgens op "Opslaan". Uw account is aangemaakt en u wordt doorverwezen naar de inlogpagina. U kunt nu op elk gewenste moment inloggen.

Uw gebruikgersnaam werd voorzien door de klantendienst/ accountmanger en zal naar u worden verzonden in een welkomsmail.