Hoe mijn PIN-code desactiveren?

1. Om uw PIN-code te desactiveren dient u eerst in te loggen op uw persoonlijke webruimte op www.MyEdenred.be.

2. Op uw persoonlijke webruimte dient u op “Mijn kaart” te klikken.

3. U dient vervolgens op “PIN-code” te klikken voor de kaart waarvoor u een PIN-code wenst te desactiveren.

4. Gelieve om veiligheidsredenen uw MyEdenred aanmeldgegevens in te voeren (e-mailadres en wachtwoord).

5. Voer uw CVC-code in, de 3-cijferige code op de achterkant van uw kaart na de PAN-code.

6. De status van uw PIN-code wordt dan weergegeven.  Als u uw PIN-code hebt geactiveerd, is de status "Actief".  U kunt dan op "Deactiveren" klikken.

7. Wanneer u het statuut van de PIN-code opnieuw gaat bekijken ziet u dat deze “In deactivatiefase” is. Dit statuut blijft zolang er geen transactie gedaan wordt zoals vermeld in de melding hierboven.

8. Nadat u de transactie heeft uitgevoerd waar men voor de laatste keer uw PIN-code heeft gevraagd zal het statuut van uw PIN-code veranderen naar “Gedeactiveerd”.

2-Activation_Pin_NL.jpg-