Mijn Persoonlijke Webruimte: ik ken mijn wachtwoord en/of gebruikersnaam niet meer?

Ik ken mijn gebruikersnaam niet meer

Uw gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee u uw persoonlijke webruimte hebt aangemaakt.

Ik ken mijn wachtwoord niet meer

Indien u uw wachtwoord niet meer kent, volstaat het op « Wachtwoord vergeten? » te klikken.

Vervolgens dient u het mailadres waarmee u uw persoonlijke webruimte hebt aangemaakt in te vullen en het vakje « Ik ben geen robot » aan te vinken en de eventueel gevraagde informatie in te vullen. Een nieuw tijdelijk wachtwoord zal u per e-mail verstuurd worden.

Ik heb geen toegang meer tot het e-mailadres waarmee ik mijn persoonlijke webruimte heb aangemaakt

Ook al hebt u geen toegang meer tot het e-mailadres waarmee u uw persoonlijke webruimte hebt aangemaakt, toch kunt u dit nog steeds gebruiken om u aan te melden op www.MyEdenred.be. Eens u bent aangemeld, kunt u uw e-mailadres/gebruikersnaam wijzigen in "Mijn profiel beheren".