Hoe mijn pincode activeren?

1. Log in op uw persoonlijke webruimte op www.MyEdenred.be.
  2. Klik, op uw persoonlijke webruimte, op “Mijn kaart beheren”.

3.  Kies uw kaart en klik op “PIN-code”.

4. Gelieve om veiligheidsredenen uw MyEdenred aanmeldgegevens in te voeren (e-mailadres en wachtwoord).

5. U kunt nu beginnen met het PIN activeringsproces

6. Voer uw CVC-code in, de 3-cijferige code op de achterkant van uw kaart na de PAN-code.

7. U kunt nu de PIN-code van uw keuze invoeren.

8. De bevestiging van de activering gebeurt de volgende keer dat u een "contact"-betaling doet (d.w.z. wanneer u de kaart in een terminal steekt), er wordt geen PIN-code gevraagd.  De code zal worden gevraagd vanaf de 2e betaling.

9. Zodra u de 2e betaling heeft gedaan, zal de status van uw PIN code veranderen in "Actief".