Hoe mijn pincode activeren?

1. Log in op uw persoonlijke webruimte op www.MyEdenred.be.
  2. Klik, op uw persoonlijke webruimte, op “Mijn kaart beheren”.

3.  Kies uw kaart en klik op “PIN-code”.

4.  U krijgt het statuut van uw PIN-code te zien. Indien u nog geen PIN-code geactiveerd heeft, is het statuut “Inactief”. U kunt vervolgens op “Activeren” klikken.

5.  Voer de PIN-code van uw keuze in en druk op de knop “Bevestigen”.

6. U krijgt volgende activatiebevestiging "In activeringsfase". Bij de volgende betaling via het contact-systeem (waarbij u de kaart in de terminal steekt) zal men nog geen PIN-code vragen. Uw PIN-code zal gevraagd worden vanaf de 2de betaling.

7.  Nadat u de 2de betaling heeft gedaan zal het statuut van uw PIN-code wijzigen naar “Actief”.