Hoe en waar gebruik ik mijn Koopkrachtpremie in de vorm Edenred Consumptie?

De koopkrachtpremie is enkel geldig in fysieke en onlinewinkels die Edenred Maaltijd en Edenred Eco aanvaarden.

Je kunt ze dus gebruiken in de volgende sectoren:

  • Horeca
  • Handelszaken (kruidenierswinkels, broodjeszaken, bakkerijen, buurtwinkels, biowinkels ...)
  • Grote merken (supermarkten, elektrozaken, doe-het-zelfzaken ...)

Hoe kom je te weten waar je je koopkrachtpremie kunt gebruiken?

Dat kan op verschillende manieren:

  • Via onze zoekmachine: geef je postcode in en ontdek alle handelszaken in jouw buurt die Edenred Consumptie aanvaarden.
  • In je MyEdenred-app: in je persoonlijke MyEdenred-account vind je ook onze zoekmachine.
  • Op onze website ‘Mijn online aankopen’: klik op de knop ‘Edenred Maaltijd’ of ‘Edenred Eco’ en selecteer je regio. Je krijgt dan een lijst met online winkels.
  • Edenred Ecoshop: je vindt hier ecologisch verantwoorde merken die Edenred Eco, en dus ook je Edenred Consumptie, aanvaarden.

Hoe werkt Edenred Consumptie?

Staan er bedragen van meerdere chequetypes op je Edenred-kaart? Laat de winkelbediende aan de kassa dan weten met welke cheque je je aankoop wenst te betalen. Als de handelaar op zijn betaalterminal het type cheque kan kiezen, wordt het bedrag afgehouden van de gekozen cheque. Is het niet mogelijk om de cheque te kiezen op de terminal? Dan gaat het bedrag af van de cheque die als eerste verloopt. Op die manier is er minder risico dat je cheques ongebruikt verlopen en hoef je je geen zorgen te maken over de verschillende geldigheidsdatums.

Het is ook mogelijk dat twee transacties met Edenred-kaart nodig zijn om een bedrag in een winkel te betalen. Dat is het geval wanneer het saldo in een van je portefeuilles te laag is om het volledige bedrag te betalen. Wil je bijvoorbeeld in een restaurant een rekening van 150 euro betalen? Dan kun je een deel betalen met de 80 euro aan Edenred Maaltijd die binnenkort verlopen en de resterende 70 euro met de koopkrachtpremie in de vorm van Consumptiecheque. In dat geval moet je twee verschillende transacties doen met je Edenred-kaart.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 2
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.