Kan ik mijn aankoop opzeggen?

U kan de aankoop van een product opzeggen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag na levering.

Het verzoek moet worden ingediend via het herroepingsformulier dat te vinden is inde algemene verkoopsvoorwaarden.

De aanvraag voor een herroeping wordt enkel in rekening genomen als:

• Het product door u wordt teruggezonden in de originele verpakking, met alle bijhorende accessoires, in een intacte staat.
  • Een kopie van de factuur of de afleverbon wordt bijgevoegd in het retourpakket.