Hoe verloopt de levering van mijn producten?

De levering van uw producten aan huis:

De levering van uw producten vindt plaats binnen de termijn die vermeld werd tijdens de bestelling en binnen een termijn van maximum 30 dagen na ontvangst van uw betaling.

Als u afwezig bent tijdens de levering, staan uw producten een week lang tot uw beschikking op het hoofdkantoor van de koerier.

Levering van producten via e-mail:

Voor producten als concerttickets, cadeaubonnen, enz. gebeurt de levering op het e-mailadres dat u vermeldt tijdens de bestelling. Controleer of u het e-maiadres correct hebt ingevuld tijdens uw bestelling.

Voor meer informatie over dit onderwerp, gelieve de algemene verkoopsvoorwaarden te raadplegen.